Gratis BloggKurs">

Din Blogghåndbok til en Profesjonell og Inntektsbringende Blogg

plugins_lyst_kommentere_blogginnleggstyle="display:inline-block;width:468px;height:60px"
data-ad-client="ca-pub-6769225770743185"
data-ad-slot="7243791957">En ting som jeg elsker ved WordPress plattformen, er mulighetene den gir for alle til å skape fantastiske plugins som hever bloggen din til et nytt nivå. I denne oversikten har jeg tatt med plugins som gir dine lesere lyst til å legge igjen en bloggkommentar på bloggen din.

Commentluv. Dette er min favoritt, og i tillegg er den gratis. Det dette plugin gjør er at den automatisk tar med link til siste blogginnlegg til den som kommenterer blogginnlegget ditt. På den måten får den som legger igjen en kommentar, en reklame for sitt siste blogginnlegg. Dette er en pådriver for at leserne dine skal ha lyst til å legge en bloggkommentar.På eksempelet over ser du at en link til Maria sitt siste blogginnlegg ( Glossy minerals – Kjærlighet på tube ) er satt inn under bloggkommentaren hennes.  Og da jeg svarte på hennes bloggkommentar, kom siste blogginnlegg fra Gratisbloggkurs.no med i kommentarfeltet mitt.

Top Commentators er et annet plugin som du bør ta en nærmere titt på. Det dette plugin gjør er at det skaper en toppliste over dem som legger igjen flest kommentarer på bloggen din. Dette er nok et plugin som gir leserne dine lyst til å kommentere dine blogginnlegg. Folk elsker topplister og vil gjerne bli en del av den. Med dette plugin gir du leserne dine en mulighet til å bidra og samtidig få noe igjen for det.I denne topplisten ser du at Maria pr tidspunkt da dette bildet ble tatt, topper listen over den leseren som har lagt igjen flest kommentarer som er publiserte på Gratisbloggkurs.no. Her ser du også et eksempel på hvorfor du burde skaffe deg et Gravatar bilde. Et bilde tiltrekker seg flere klikk.

Dette plugin gir deg mange tilpasningsmuligheter. Du kan endre hvor lang topplisten skal være, om den skal nullstilles en gang i uken, en gang i måneden, eller aldri. Du kan vise hvor mange bloggkommentarer hver enkelt har lagt igjen osv. Les mer om Top commentators og se om dette er noe for deg.

Den enkleste måte for installasjon av Top Commentators plugin, er å logge deg inn på kontrollpanelet på bloggen din, velg så å legge til et nytt plugin. Og skriv inn Top Commentators i søkevinduet. Velg et av søkealternativene og trykk installere.

Ønsker du flere bloggkommentarer? Meld deg på mitt nyhetsbrev, og få automatisk tilsendt en ebok om hvordan få hundrevis av bloggkommentarer på dine blogginnlegg. Alt du trenger å vite om bloggkommentarer.

Del dine tips med andre i kommentarfeltet under.
Takk for at du deler!

30 kommentar til “Plugins som gir leserne dine lyst til å kommentere”

 1. Line Feten says:

  Hei. Fin og nyttig side :)
  Jeg prøver igjen..
  Jeg er forholdsvis ny i bloggverdenen, og jeg bruker wordpress. Men, når det gjelder dette med plugins, er jeg helt grønn. Problemet er nemlig at jeg ikke har plugin/utvidelser knappen i mitt kontrollpanel. Hvorfor ikke? Hva må jeg gjøre for å få dette?

  Jeg har søkt og leita i flere måneder etter svar på dette, men jeg blir ikke klokere av den grunn :/
  Line Feten recently posted..DIY saccosekk/puff til barnerom

  [Reply]

 2. Lise says:

  Hei.jeg har fått flere henvendelser om og lage en blogg men jeg klarer så vidt og styre facebook siden min ,har ikke peiling på tekniske duppedarer men er det mulig for en som meg og lære det ?
  Jeg er altså helt håpløs.
  Lise

  [Reply]

 3. [...] Interessant! Men jeg skjønner at jeg er novise. Plugins (innstikk) jeg ønsker meg er feks Toppliste over de som kommenterer mest. Det burde jo vekke konkurranseinnstinktet til [...]

 4. Mette says:

  Hei Sigve
  Takk for en super nettside! :) Nå har jeg hatt en blogg (WordPress) i et halvt år og har hatt ganske bra trafikk på siden. Og hvert besøk leser omtrent 3 sider i gjennomsnitt. Det som er vanskelig er å få kommentarer. Jeg får relativt mange likes på hvert innlegg, men kommentarene kommer ikke. Jeg har fulgt dine råd om å stille et spørsmål til slutt, uten at det hjelper nevneverdig. Jeg får mye positiv respons og flere har kontaktet mag angående samarbeid … men hva gjør jeg galt når kommentarene mangler?
  Ha en fin dag!
  Mette recently posted..Reise i høst …

  [Reply]

 5. Cecilia says:

  Tester tester…….

  [Reply]

 6. adica says:

  Mp se om jeg fikk til denne pluggin greiene :)Cummentlov…hehe

  [Reply]

 7. Takk for masse nyttig info. Jeg startet bloggen min for noen dager siden og etter mye lesing fikk jeg endelig til å laste ned en norsk versjon så tekstene kommer på norsk. Jeg skulle så gjerne hatt norsk tekst på en del av innstikkene også. Ser at du har norsk tekst på “topplisten kommentarer”. Hvordan får man til det? Jeg prøvde meg på å endre i innstillingene til innstikket, men det gjorde ingen utslag. Bloggkurset ditt er supert!

  [Reply]

  admin Reply:

  Hei Bente

  Takk for din tilbakemelding. For å få endret teksten på topplisten kommentarer må du gå inn på widgets. Gå inn på innstikket i menyen til høyre og endre teksten til norsk der.

  Sigve

  [Reply]

 8. Nettgründer says:

  Bruker denne plugin selv på noen blogger og den anbefales ja ;-)
  Nettgründer recently posted..3 enkle metoder for flere kommentarer på din nye blogg

  [Reply]

 9. Jenny says:

  Jeg skjønner ikke hvordan jeg innstallerer nye plugins jeg?

  [Reply]

  admin Reply:

  Hei Jenny

  Har du en wordpress.org blogg? Hvis ikke så kan ikke få innstallert de innstikk/plugins som er presentert her.

  Sigve

  [Reply]

 10. Sweet! Kjipt blogg.no ikke kjører på wordpress, dog…

  [Reply]

  admin Reply:

  Heisann

  Ja det er jeg enig i. Finnes for mange begrensninger i blogg.no plattformen. Så jeg anbefaler alle å bruke wordpress.org

  Sigve

  [Reply]

 11. Lydia says:

  Nyttignyttig, men har ikke wordpress da : P

  [Reply]

 12. Nina Kanin says:

  Kjipt dette ikke funker for wordpress.com brukere, men var et smart og nyttig verktøy!
  Nina Kanin recently posted..There’s always a reason…

  [Reply]

 13. Thea E. says:

  Hei!
  Kunne du lagt ut noen kommentartips som kan brukes på blogg.no også? Hadde satt STOOR pris på det, fordi tipsene dine er så bra ellers! :)

  [Reply]

 14. Knut says:

  Takk, dette skal testes umiddelbart.

  Knut

  [Reply]

 15. Veronika says:

  Funker disse plugins på blogg.no også?
  Veronika recently posted..Inspirerende og imponerende tegninger

  [Reply]

  admin Reply:

  Beklager. disse plugins er rettet mot WordPress blogger. Nok en god grunn til å eie din egen blogg, og ikke være låst til en reklamefinansiert bloggplatform.
  admin recently posted..Hvordan takle negative bloggkommentarer

  [Reply]

 16. Christine says:

  Nyttige tips :)
  Christine recently posted..Klassiske tips til hovne øyne

  [Reply]

 17. Flotte tips, sjekker om gravataren min virker…. ;)

  [Reply]

  Loose threads Reply:

  Det gjorde den….

  [Reply]

  admin Reply:

  Absolutt, det gir en helt annen oppmerksomhet enn hvis man ikke har det. Så anbefaler aller å gå inn på http://www.gravatar.com og registrere et bilde til din epostadresse. Enkelt.

  Sigve

  [Reply]

 18. Lise says:

  Jeg ser at disse bare funker hos wordpress.. kan du ikke finne noen som funker for blogg.no også? :)

  [Reply]

 19. kristin says:

  Stilig! Dette må jeg prøve ut ;)
  kristin recently posted..Gammelt baristaflesk

  [Reply]

 20. June says:

  Det var en skikkelig søt gutt og commentluv er noe jeg har lett etter. Ser du linker til hjemmeside til de som har laget commentluv. Men enkleste måten er vel å søke på dette i kontrollpanelet på bloggen din. Da får man det opp der og kan enkelt installeres automatisk. Så slipper du å laste det ned manuelt for å så installere det.

  Tusen takk for tipset.

  [Reply]

  admin Reply:

  Takk for tipset. Det skal jeg sørge for at jeg legger til i teksten. Husk å skaffe deg et gravatar bilde og legg igjen bloggadressen din når du kommenterer. Da får du litt gratis reklame for deg selv.

  Lykke til.
  admin recently posted..Plugins som gir leserne dine lyst til å kommentere

  [Reply]

 21. Torbjørg says:

  FUnker disse kune på wordpress.org blogger, eller også på .com bloggene?
  Torbjørg recently posted..Å drømme er gratis

  [Reply]

  admin Reply:

  Hei Torbjørg

  Disse funker også på WordPress.com blogger. Skal ikke si hundre prosent da jeg ikke har testet dette enda, men ta og prøv og gi meg en tilbakemelding.

  Ha en strålende dag.
  admin recently posted..Plugins som gir leserne dine lyst til å kommentere

  [Reply]

  Chrissie Petersen Reply:

  Dette kunne ikke brukes på wordpress.com blogger. Utrolig kjedelig, men slik er det ^^,
  Chrissie Petersen recently posted..Back To Reality

  [Reply]

Gi en kommentar

CommentLuv badge

Spam Protection by WP-SpamFree